COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6588

Celine Dion, după ce și-a pierdut mama, soțul și fratele: „Nu poți să te oprești din a trăi”

19 mai. 22:30   Showbiz
1677 0

Ultimii 5 ani au fost extrem de grei pentru Celine Dion. Artista a pierdut 3 oameni foarte apropiați: pe soțul ei, care i-a fost mereu alături în viața personală, cît și în cea profesională. Această pierdere dureroasă a fost urmată de alte două tragedii, moartea fratelui și a mamei sale.

Moartea mamei sale a survenit la patru ani după ce Celine și-a pierdut soțul după o lungă luptă cu cancerului la gît, dar și pe fratele său, Daniel, care la rîndul său a murit de cancer, două zile mai tîrziu. Vedeta a fost întotdeauna foarte sinceră despre procesul său de doliu, ceea ce a apropiat-o și mai mult de fanii săi, menționează eva.ro.

„Nu poți să te oprești din a trăi. Mergi înainte. Astăzi este prima zi din restul vieții tale”, a declarat Céline Dion în 2020 pentru Good Morning America, fiind întrebată dacă are vreun sfat pentru persoanele care au pierdut pe cineva drag.

De curînd, artista a vorbit despre posibilitatea de a se îndrăgosti din nou, deși încă este îndurerată de pierderea suferită.

„Nu știu. Nu am nicio idee”, a răspuns vedeta pentru publicația Today, cînd a fost întrebată despre posibilitatea de a găsit din nou iubirea. „În prezent, există multă iubire în viața mea – iubirea pentru copiii mei, iubirea pentru viață în sine”, a spus vedeta


„Nu mă gîndesc la o relație și la a mă îndrăgosti din nou. Să spun că nu se va întîmpla niciodată? Nu știu”, a adăugat ea.
Vedeta am mai vorbit despre viața de familie după moartea soțului său, René Angélil, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani.
„Să îmi pierd soțul, iar copiii mei să își piardă tatăl, a avut un impact major.

Simt că René mi-a oferit atît de mult de-a lungul anilor și încă îmi oferă și în prezent. Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi, deci pot să spun că mă simt foarte puternică”, a mai declarat vedeta.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽