COVID-19 în MOLDOVA

Ce muzică a ascultat în copilărie chitaristul moldovean al unei trupe legendare

Ce muzică a ascultat în copilărie chitaristul moldovean al unei trupe legendare

Renumitul chitarist moldovean Andrei Chifiac, care de aproape douăzeci de ani cîntă în legendara trupă rusească "СерьГа", într-un interviu acordat portalului Noi.md a spus ce muzică asculta în copilărie în satul său natal Scumpia, raionul Fălești.

”În perioada copilăriei mele, foarte popular era Nicolae Sulac. El a fost primul interpret pe care l-am iubit. Îmi amintesc că atunci cînd la televizor se transmitea cîte un concert în zilele de sîmbătă, trebuia să merg la vecini pentru a-l viziona. Iar cînd am mai crescut, au apărut deja radiouri mici – se numeau "Alpinist" sau "Turist", nu-mi amintesc... Așadar, cu ele mergeau băieții mai mari, pentru a "ieși în evidență", ca să spunem așa, iar noi mergeam după ei și ascultam muzică - "De ce plîng chitarele?" etc. În general, ascultam muzica pe care toată lumea o asculta în Scumpia”, a menționat Andrei Chifiac.

El a mai spus o altă istorie interesantă din copilărie legată de muzică.


”Aveam noi un radiou pe perete, deasupra patului. Și într-o zi l-am luat și l-am dezasamblat pentru că mă întrebam unde se ascund artiștii în interiorul lui, cei care cîntă cîntece. Am încasat-o zdravăn de la tatăl meu atunci. Istoria este amuzantă, mi-a rămas în amintire pentru toată viață”, și-a amintit Andrei Chifiac.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load