Cătălin Josan lansează „S-a dus amorul” - o nouă piesă, pe versurile lui Mihai Eminescu

După o pauză de cîțiva ani, interpretul Cătălin Josan revine în forță cu un nou superhit, intitulat „S-a dus amorul”. Melodia suavă este semnată chiar de el, iar versurile aparțin marelui poet, Mihai Eminescu.

Deloc întîmplător, premiera a avut loc pe 15 ianuarie, 2021, cu ocazia împlinirii a 171 de ani de la nașterea poetului, transmite NOI.md.

„S-a dus amorul” este o piesă despre dragoste apusă, pentru care artistul a colaborat cu studioul Cruen Productions de la Chișinău. Aceasta nu este prima melodie interpretată de Cătălin Josan pe versurile lui Mihai Eminescu. „De-aș avea”, un remake după Ștefan Petrache, s-a bucurat de un succes uriaș în Republica Moldova.

„Țin foarte mult la „S-a dus amorul” pentru că este prima dintr-o serie de piese pe care le-am compus într-o perioadă deloc ușoară, dar care m-a întărit mult,” comentează artistul. „Nu regret deloc sacrificiile făcute, în care am fost alături de oamenii acestei țări atunci cînd a fost cea mai mare nevoie, iar ei, la rîndul lor, m-au inspirat să rămîn autentic. În rezultat, am compus muzică ce mă reprezintă.”

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load