COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Carla's Dreams mîndru că este moldovean

3 oct. 13:16   Showbiz
2937 0

Artiom Topal are 28 si este din Gagauzia. Tînarul moldovean provine dintr-o familie de muzicieni si in prezent lucreaza ca profesor de muzica pentru copii, in satul lui natal.

Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cantat la instrumente, mama a facut baian si acorden, iar tatal - trompeta. Tatal este electrician, mama este casnica. Are un frate mai mic care a fost tobosar, dar a plecat ca sa-si faca un service auto, transmite protv.md.

In prezent, lucreaza ca profesor de muzica pentru copii, in satul lui natal. In paralel, face Masterul in Drept. Inca din copilarie, cam pe la 5-6 ani , parintii i-au luat o clapa si din momentul acela s-a indragostit de muzica si a tot evoluat. Inainte de pandemie canta alturi de band-ul sau cu care colaboreaza de aproximativ 4 ani.

Fratele lui se ocupa de electrica, iar el de muzica. Practica karate de 3 ani, s-a apucat de acest sport deoarece dorea sa se lase de fumat .

In viitorul apropiat vrea sa-si achizitioneze o rulota si sa poata calatorii prin toata lumea. A avut mult timp in pandemie sa se gandeasca ce isi doreste in viata si a inteles ca rulota ar insemna mult pentru starea lui de bine0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X