COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Carla’s Dreams i-ar fi promis Olgăi Verbițchi 100 000 €. Află care a fost condiția

11 oct. 11:45   Showbiz
1677 0

Tînăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi, care a cîștigat sezonul 6 X Factor Romînia, afirmă că tutorele său din cadrul show-ului, Carla’s Dreams, i-ar fi oferit suma de 100 000 euro în cazul în care nu ajungea învingătoarea sezonului 6 X Factor România.

„Carla’s și-a dorit foarte mult ca noi să cîștigăm și noi am cîștigat. Eu nu consider că eu am cîștigat. Dacă nu ar fi fost el, eu nu aș fi avut nicio șansă. Omul ăsta atît de mult m-a susținut și atît de puternică m-a făcut să par, să arăt. Îi sînt recunoscătoare pentru toată viața. Eu îl iubesc atît de mult pe omul ăsta, ca personalitate, ca trainer, ca orice și îi sînt foarte recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine”, a declarat Olga Verbițchi în cadrul interviului #fărăprotocol cu Dorin Galben, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

De asemenea, Olga susține că moldoveanul Carla’s Dreams era gata să-i ofere din buzunarul său suma premiului în cazul în care nu cîștiga sezonul 6 X Factor România de acum cinci ani în urmă.

„Am fost foarte apropiați și foarte apropiat a fost și cu tata. I-a zis tatălui: Eu nu vreau ca ea să cîștige. El știa că vine contractul. I-a zis tatălui: Dacă ea nu cîștigă, vă dau ei 100 000 de euro. Asta mi-a zis tata. El (Carla’s ) știa că noi avem nevoie de acei bani pentru sora mea”, a adăugat Olga Verbițchi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X