TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Care sînt cele mai populare staruri din 2020

IMDb, cunoscut ca și Internet Movie Database, a dezvăluit care sunt cele mai populare 10 staruri din anul 2020, conform datelor site-ului lor. Ei și-au obținut clasamentul folosind graficul STARmeter. Dintre cei 10 fac parte actori și actrițe ce au fost foarte căutați în ultimul an, transmite verdict.ro.

Multe dintre numele aflate pe această listă sunt ușor de recunoscut datorită activității din acest an pe care au avut-o, chiar dacă pandemia de coronavirus nu a permis ca multe proiecte să aibă loc. Iată cele mai populare staruri:

10. Henry Cavill

La finalul anului 2019, acesta a apărut în serialul faimos Netlix, numit ‚The Witcher’, ce a devenit ușor unul dintre cele mai urmărite seriale de pe serviciul de streaming. De asemenea, el mai apare și în ‚Enola Holmes’ dar și în ‚Justice League Zack Snyder’.

9. Linda Cardellini

Linda Cardellini are o carieră de multă vreme, însă, aceasta este foarte cunoscută și pentru rolul din ‚Dead to Me’, un serial extrem de apreciat pe Netflix.


8. Anya Taylor-Joy

Anya a avut un an spectaculos, datorită programului de streaming Netflix. Aceasta a apărut în ‚The Queen’s Gambit’, ce a devenit cel mai urmărit serial limitat de dramă de pe platforma atât de iubită de oamenii din toată lumea.

7. Aidan Gallagher

Apărând pe această listă pentru prima oară, Aidan a avut un an plin datorită rolului din ‚The Umbrella Academy’, ce poate fi urmărit pe Netflix, ce l-a propulsat în preferințele fanilor din toată lumea.

6.Margot Robbie

Margot Robbie nu mai are nevoie de introducere, fiind cunoscută în toată lumea pentru rolurile sale extrem de diverse. Totuși, în acest an, filmul ce a propulsat-o este chiar ‚Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn’ ce a fost lansat în februarie 2020, unde aceasta joacă rolul principal.

5. Erin Moriarty

Erin a avut și ea un an plin datorită serviciului de straming Amazon Prime TV, unde aceasta poate fi urmărită în ‚The Boys’, ce a devenit un mare hit.

4. Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown are deja un nume foarte cunoscut, dar este și un star Netflix. ‚Stranger Things’ rămâne unul dintre cele mai urmărite seriale, iar aceasta apare și în ‚Enola Holmes’, un alt succes major.

3. Anya Chalotra

Anya a avut un an spectaculos datorită rolului pe care l-a obținut într-un serial Netflix. Aceasta o joacă pe Yennefer of Vengerberg în serialul ‚The Witcher’ ce a avut un succes masiv.

2. Julia Garner

Julia devine extrem de faimoasă datorită talentului său, dar și al rolurilor interpretate în show-uri ce au avut un mare succes. Pe aceasta o putem urmări atât în ‚Ozark’, cît și în ‚The Assistant’.

1. Ana de Armas

Popularitatea Anei de Armas crește mai mult și mai mult în fiecare zi! Aceasta lucrează la Hollywood de ani de zile, iar fanii au adorat rolul său din ‚Knives Out’. De asemenea, ea va apărea și în ‚James Bond’, dar și în ‚Deep Water’, unde joacă alături de Ben Affleck, iubitul său.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load