X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Bruce Willis și-a încheiat cariera

31 mar. 2022,, 07:12   Showbiz
2326 0

Familia lui Bruce Willis a anunţat că actorul în vîrstă de 67 de ani renunţă la actorie, după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare cauzată de o boală a creierului care afectează abilitatea unei persoane de a comunica, scrie HotNews.

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtăşeşte vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunţă la cariera care însemna atît de mult pentru el”.

„Este o provocare pentru familia noastră şi sîntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care ne-aţi arătat-o”, le-a transmis familia fanilor săi. Mesajul este semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Cariera lui Willis a derulat la începutul anilor 1980, cu roluri în filme precum „Verdictul” al lui Sidney Lumet. Cariera sa a explodat mai tîrziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” şi a interpretării lui John McClane în filmul de acţiune din 1988 „Die Hard”, care i-a oferit lui Willis prima sa franciză majoră.

De-a lungul carierei sale de patru decenii, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.


Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) şi „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) şi „12 Monkeys” (1995).

El a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (cîştigînd unul pentru „Moonlighting”) şi trei Emmy (cîştigînd unul pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий