COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6908
Coronavirus stiri: 7679

Britney Spears a revenit pe Instagram după ce şi-a dezactivat contul

21 sep. 21:00   Showbiz
913 0

Cîntăreaţa pop americană Britney Spears a revenit pe Instragam la mai puţin de o săptămînă după ce şi-a dezactivat contul creat pe această reţea de socializare, informează DPA.

Vedeta pop a precizat atunci că va lua o pauză de la platforma online pentru a-şi sărbători noua logodnă, scrie agerpres.ro.

La începutul lunii septembrie, Britney Spears, în vîrstă de 39 de ani, a anunţat că urmează să se căsătorească cu partenerul ei de viaţă Sam Ashgari, în vîrstă de 27 de ani.

Atunci cînd şi-a dezactivat contul pe Instagram săptămîna trecută, cîntăreaţa americană le-a promis admiratorilor ei că absenţa sa de pe reţeaua de socializare nu va fi una îndelungată.

Luni, Britney Spears a revenit pe Instagram şi a publicat două selfie-uri, o fotografie alb negru, cealaltă în culori, realizate în Palm Springs.

Cîntăreaţa americană este implicată într-o îndelungată şi intens mediatizată luptă în instanţă cu tatăl ei, Jamie Spears, desemnat tutorele ei şi care îi controlează viaţa privată şi cariera artistică de peste 13 ani.

La începutul lunii septembrie, Jamie Spears a depus mai multe documente în instanţă prin care solicită încheierea acelui aranjament judiciar.

O audiere în această speţă va avea loc la Los Angeles în luna octombrie.

Britney Spears şi iubitul ei, actorul şi modelul Sam Asghari, născut în Iran, au o relaţie care a început în urmă cu aproape cinci ani.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽