X 

Botgros, despre Adriana Ochișanu: E cea mai mare suferință a mea (VIDEO)

14 ian. 2019,, 10:10   Showbiz
24289 1

Au trecut mai bine de 6 ani de cînd lăutarul Corneliu Botgros și interpreta de muzică populară, Adriana Ochișanu, au decis să o ia pe căi diferite. Ecoul acestui mariaj însă, răsună și astăzi.

Au fost împreună aproape două decenii, iar vestea despărțirii celor doi artiști i-a luat pe toți prin surprindere.

După divorț, fiecare și-a continuat propriul drum. Adriana s-a recăsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu, alături de care crește o fetiță – Mihaela. Corneliu însă, rămîne a fi unul dintre burlacii rîvniți ai showbizului autohton.


Despre relația de acum cu Adriana, dar și despre viața lui Cornel de după divort, maestrul Botgros a povestit în cadrul unei ediții a emisiunii Gusturile se discută. Dirijorul Lăutarilor recunoaște: „Au fost o familie nemaipomenită, dar s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Trebuie de mers înainte."

Acesta regretă enorm că fiul lui încă nu a reușit să-și refacă viața personală și că nu a întîlnit pe cineva alături de care să întemeieze o familie. „M-ați pălit unde trebuie… Asta e cea mai mare suferință a mea. Mi-aș dori mult să întîlnească pe cineva.”

Despre relația cu fosta sa noră, Nicolae Botgros a declarat că totul este cît se poate de pașnic. „Nu am fost supărat niciodata pe Adriana. Nu ne-am mai întîlnit de cînd a plecat din casă și nu am comunicat în vreun fel. Probabil ei îi este rușine sau nu dorește… Nu știu… Eu îi urez să îi trăiască fetița și să îi fie sănătoasă. Noi ne-am dorit foarte mult o nepoțică, dar nu a fost să fie.”

Familia Botgros s-a străduit să mențină o relație bună între Adriana și fiul acesteia, Cristi. „Cristi îi iubește și pe tata, și pe mama, și pe bunelul cu bunica. Noi i-am spus imediat după divorț că nimeni nu are dreptul să judece pe altcineva. El trebuie să fie alături de mama lui pentru că îi este fecior.” a conchis maestrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий