COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7906
Criza energetică stiri: 515

Botgros a luat o hotărîre șocantă

17 noi. 2021,, 07:42   Showbiz
23926 0

Maestrul Nicolae Botgros și-a pierdut soția în urmă cu 4 luni, iar de atunci viața îi este un calvar. Iată ce decizie radicală a luat îndrăgitul artist.

Nicolae Botgros a rămas cu un gol pe care, cel mai probabil, nu va reuși să-l umple cu nimic, transmite Știri.md cu referire la cancan.ro.

Soția dirijorului a murit în urmă cu 4 luni, iar de atunci nu trece zi fără să nu treacă pe la mormîntul ei.

Suferința este apăsătoare pentru marele maestru, motiv pentru care s-a decis să se mute din locuința în care a trăit alături de Lidia Bejenaru.

Nicolae Botgros: ”Sînt multe amintiri acolo, e greu”


Nicolae Botgros a rămas fără jumătatea vieții lui. Femeia care îl completa și alături de care a trăit o viață a murit în urmă cu 4 luni.

Durerea prin care trece maestrul a devenit tot mai apăsătoare mai ales atunci cînd ajunge acasă și nu mai are cui spune ”Bine te-am găsit”.

Nicolae Botgros a luat o decizie radicală și este decis să vîndă apartamentul în care a trăit alături de soția lui și să se mute în alături de fiul său:

”Stau la dînsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vînd apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi. Îmi vine greu. Sînt multe amintiri acolo, e greu”, a mărturisit maestrul.

Nicolae Botgros îi simte lipsa soției și ori de cîte ori i se face dor, maestrul merge la mormîntul Lidiei:

”Merg cînd dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dînsa”, a declarat Nicolae Botgros pentru Antena Stars.

În urmă cu 4 luni, maestrul Nicolae Botgros și-a pierdut soția. Lidia Bejenaru s-a stins din viață la vîrsta de 68 de ani.

Lidia Bejenaru suferea de cancer la colon, fiind operată de mai multe ori. Din nefericire, toate aceste intervenții chirurgicale, greutățile și grijile au extenuat-o.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X