Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia

10 sep. 2021,, 23:00   Showbiz
2644 0

Cîntăreaţa Jennifer Lopez şi actorul Ben Affleck au sosit joi la Veneţia pentru a participa la Festivalul de Film, cei doi fiind văzuţi ţinîndu-se de mînă înainte de a se urca într-un taxi acvatic cu care au fost conduşi la hotelul de lux la care sînt cazaţi în oraşul-lagună, relatează Reuters.

Affleck se află la Veneţia pentru premiera epopeii medievale a lui Ridley Scott, ''The Last Duel'', în care joacă şi prietenul său apropiat, Matt Damon.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi "Bennifer", au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate. Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit cîteva luni mai tîrziu.

Lopez l-ar putea însoţi pe Affleck pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia, vineri seară, notează Reuters.

În luna iunie, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau într-un restaurant din Los Angeles, părînd să confirme zvonurile din acea perioadă care dădeau drept sigur faptul că cele două vedete americane îşi reluaseră relaţia. Cei doi au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună la Los Angeles şi Miami, după ce artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cîntăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei, la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck. Cei doi au împreună doi copii.

La rîndul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав