COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6800
Coronavirus stiri: 7617

Ben Affleck l-a împins pe un fan înfocat care s-a apropiat de J Lo. Află de ce

13 sep. 22:00   Showbiz
1408 0

Ben Affleck a trebuit să-și demonstreze abilitățile de iubit protector la plecarea din Veneția. Actorul de 49 de ani i-a făcut vînt unui fan înfocat al artistei, fiindcă s-a apropiat prea mult de ea.

Ben Aflleck și Jennifer Lopez au părăsit împreună Veneția, unde au petrecut cîteva zile ca invitați la festivalul internațional de film. Pe aeroport, cei doi au fost „inoportunați” de un admirator al lui Jennifer Lopez, dornic să facă un selfie cu artista.

Bărbatul, în jurul vîrstei de 30-35 de ani, nu le-a cerut permisiunea de a se apropia și s-a lovit de „zidul” Ben Affleck.

Bodyguardul personal al cuplului a intervenit ulterior și l-a îndepărtat de tot pe musafirul nepoftit.

După incident, cele două vedete s-au luat de mînă și și-au continuat drumul spre terminal, cu privirea în jos pentru a nu fi recunoscute și de alți fani.


Zilele petrecute de Ben Affleck și Jennifer Lopez la Veneția au fost la fel de solicitante. Cei doi au fost nevoiți să se ferească de fanii înfocați și să nu părăsească prea mult zona hotelului în care au fost cazați.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽