Băieții de Akord au pus pe note poezia ”Ochiul tău iubit” de Mihai Eminescu

Membrii formației Akord au lansat un nou videoclip dedicat celor 171 de ani de la nașterea marelui poet, Mihai Eminescu.

Băieții au dat o notă diferită versurilor poeziei: „Ochiul tău iubit”.

„Pe vîrfuri de stîncă, bătuți de rafalele unui vînt puternic și cuprinși de frig – astfel am filmat noi această piesă „Ochiul Tău Iubit”. Unde, dacă nu la înălțime, trebuie și merită să lansăm astfel de opere muzicale. Suntem bucuroși și fericiți că ne-a reușit! Vă îndemnăm și pe voi, dragilor, să apreciați aceste versuri, această muzică și acest clip.

Lansăm „Ochiul Tău Iubit” cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită atît în Republica Moldova cît și în România și în ziua în care omagiem măreția culturală și talentul lui Mihai Eminescu. Am interpretat de mai multe ori această piesă, acompaniați de orchestre simfonice, la Chișinău, Iași și București, acum însă a venit momentul unui clip oficial. Așa s-au așezat stelele.

Mulțumim maestrului Eugen Doga pentru splendida și pătrunzătoarea muzică, dar și pentru încrederea ce ne-a oferit-o.


Trăim din plin viața și acceptăm sacrificiile de dragul muzicii, fiindcă ea este misiunea noastră și ne străduim s-o facem, de fiecare dată, mai bună și mai bună. Mulțumim spectatorilor noștri și admiratorilor creației AKORD, pentru faptul că ne susțin și sînt alături de noi la fiecare premieră muzicală.

Clipul „Ochiul Tău Iubit” a fost filmat pe platourile inedite ale Rezervației peisagistice Țipova, de echipa CAYFOZ Production. Producția muzicală a fost mixată și masterizată de Sergiu Teacă. Muzică: Eugen Doga. Versuri: Mihai Eminescu.”Ascultă melodia și spune-ne ce părere ai.”, au scris băieții pe pagina lor de facebook.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load