COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Azi vor avea loc audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision

Azi vor avea loc audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi,1 februarie, începînd cu ora 15.00, în studioul 2 al Televiziunii Naţionale, cu emisie în direct pe TV Moldova 2.

În această etapă sînt aşteptaţi 35 de interpreţi care vor prezenta 36 de piese în ordinea inversă a listei de înregistrare în concurs, transmite NOI.md cu referire la trm.md.

Comitetul Organizatoric al concursului Eurovision 2020 menţionează că prestaţia vocală a concurenţilor va fi evaluată de un juriu, care va ţine cont de linia melodică, originalitatea piesei, dar şi interpretarea propriu-zisă. Juriul va acorda puncte de la 0 la 12 pentru fiecare piesă înscrisă în concurs. La această etapă nu sînt solicitate elementele de show sau vestimentaţia scenică.

Menţionăm că, în acest an, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision va fi selectat fără votul publicului, ca în alţi ani, şi se va face exclusiv de către juriu.


Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în Rotterdam şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai, iar marea finală va avea loc pe data de 16 mai.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load