COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 944 930   INFECTAȚI 366 256(+94)   TRATAȚI 350 497      DECESE 9217(+9)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Artistul belgian Stromae revine pe scena muzicală cu piesa ''Santé''

16 oct. 00:00   Showbiz
1542 0

Cîntăreţul şi compozitorul belgian Stromae, retras din circuitul muzical din 2015, revine în atenţia publicului cu piesa "Santé", lansată vineri dimineaţă pe platformele muzicale, informează AFP.

Vedeta cu 3 milioane de albume vîndute se bazează pe o melodie pe ritmuri de cumbia sud-americană şi electro pentru a da viaţă unui text dedicat oamenilor simpli, pentru care ţine un toast. "Şofer de camion, însoţitoare de zbor / brutar sau pescar/ Ridic paharul pentru campionii celor mai rele vremuri", cîntă el, acompaniat de imagini în care îl vedem avînd părul prins într-un coc dublu, transmite Noi.md cu referire la agerpres.ro.

Cu "Santé", artistul belgian în vîrstă de 36 de ani pregăteşte terenul pentru un viitor album, a cărui dată de lansare nu a fost încă dezvăluită.

Succesul dobîndit de ultimul său album, "Racine carree" (2013, după "Cheese" în 2010), i-a adus doi ani de turnee nebuneşti prin lume, care l-au epuizat atît fizic, cît şi mental.

"Chiar dacă ne face să visăm, este totuşi o profesie şi, ca în orice profesie, atunci cînd lucrăm prea mult, ajungem la un burn-out", a recunoscut el în 2018 într-un interviu acordat France 2.

Marea sa revenire a fost anunţată acum o săptămînă. Numele interpretului hiturilor "So we dance", "Papaoutai" sau "Formidable" a fost confirmat pentru Rock en Seine, un festival din regiunea Parisului, pentru data de 28 august 2022.

Au urmat apoi alte anunţuri şi probabil că nu sînt ultimele. Stromae va cînta mai întîi în Belgia la festivalul din Werchter (nord) pe 19 iunie, apoi la Les Ardentes, un festival organizat la Liege (sud), pe 10 iulie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X