COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Artist din Rusia, îndurerat de moartea lui Ștefan Petrache

Artist din Rusia, îndurerat de moartea lui Ștefan Petrache

Vestitul muzician, compozitor, artist emerit al Federației Ruse, Vladimir Presneakov Sr. a vorbit despre perioada în care a lucrat în ansamblul „Noroc” împreună cu Ștefan Petrache.

Ei au fost numiți „Beatles” moldoveni, iar binecunoscutul lor hit „De ce plîng chitarele” se auzea de la fiecare fereastră deschisă din Vladivostok, Sverdlovsk, Tașkent, Kaliningrad și, bineînțeles, în Moldova.

Era destul să audă numele formației „Noroc” la radio și milioane de oameni sovietici dădeau volumul mai tare, pentru ca hiturile să răsune în toată casa.

În martie 1966, la Filarmonica de Stat din Chișinău a avut loc concertul de debut al ansamblului. La acea vreme, membrii formației erau: Mihai Dolgan, Evghenii Vorobiov, Victor Legați, Valentina Repeci, Vasile Verdeș, Victor Rusnac, Ștefan Petrachie și Olga Sorochina.


Dar timpul este de neînduplecat și-i ia unul după altul pe cei mai buni muzicieni moldoveni. L-a luat și pe Stefan Petrache, un muzician și vocalist cu renume, o persoană cu adevărat creativă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load