Ariana Guranda debutează cu piesa „Ascultă Inima”

6 sep. 2021,, 18:30   Showbiz
2474 0

Ariana Guranda, talentata și carismatica fetiță de doar 12 anișori a debutat în lumea muzicală cu melodia „Ascultă Inima, însoțită de un videoclip superb.

Piesa are un mesaj profund, dar totodată este pe înțelesul tuturor, fie că e vorba de un copil, sau matur.

Lansarea piesei și clipului au avut loc chiar de ziua de naștere a Arianei, într-un local din capitală. La eveniment au fost invitați cei dragi, familia, prietenii și colegii de clasă, reamintindu-vă că ea este elevă la Liceul „Da Vinci din Chișinău.

„Ascultă Inimaeste o piesă compusă de către interpetul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania. Din spusele acestuia, prima dată cînd a văzut-o pe scenă, pe Ariana, în cadrul unui concurs, la Iași, unde a fost invitat în calitate de Președinte al Juriului, a simțit că “Fetița asta va ajunge foarte departe. Ea poate mult mai mult, iar eu o să mă implic cu tot suportul meu în viitorul ei proiect muzical.“

Videoclipul piesei a fost regizat de către Dan Mihai Lupescu, iar filmările s-au desfășurat în zona județului Constanța, nu departe de malul Dunării.


Mesajul clipului este unul foarte frumos – “Povestea ne arată cum un copil, un simbol al inocenței și bunătății, care nu cunoaște răutatea sau ura, se aventurează și se bucură de orice ocazie, oferă grijă și iubire pentru un cîine și apoi îl aduce înapoi acasă pentru a-l primi în familie”, a spus regizorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?