Angelina Jolie dă de înțeles că ar cam vrea să intre în politică

Angelina Jolie dă de înțeles că ar cam vrea să intre în politică

Într-un interviu acordat BBC Today, Angelina Jolie a spus că deși în urmă cu 20 de ani ar fi respins ideea de a intra în politică – azi e decisă să meargă exact acolo unde este nevoie de ea.

Jolie, care este un reprezentant special al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați și un activist apreciat într-o serie de probleme, printre care violența sexuală și conservarea, a discutat despre politica americană, mass-media socială, violența sexuală și criza globală a refugiaților.

Întrebată dacă o să candideze într-o zi la președinție în SUA, a spus: “Dacă m-ați fi întrebat acum 20 de ani, aș fi rîs… Întotdeauna spun că voi merge unde e nevoie, nu știu dacă sînt pregătită pentru politică. Sunt capabilă să lucrez cu guvernele și sînt, de asemenea, capabilă să colaborez cu militari, sînt deci capabilă să fac multe lucruri”. Ea a adăugat apoi că “deocamdată” va rămîne în afara politicii totuși. Cînd jurnalistul a sugerat că ar putea fi pe lista celor 30-40 de democrați care candidează pentru nominalizarea partidului pentru Prezidențiale, ea nu a spus nu, răspunzînd “mulțumesc”.

Ea a discutat și despre dificultățile legate de monitorizarea activităților de pe rețelele de socializare a copiilor ei, subliniind că, la fel ca “majoritatea părinților”, nici ea nu poate controla tot ceea ce sînt expuși. Jolie va fi producătorul executiv al unei noi emisiuni, destinată copiilor de șapte pînă la 12 ani, care speră să îi atragă pe copii cu știri internaționale, concentrîndu-se pe subiecte precum tehnologia, mediul și social media.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load