X 
Criza energetică stiri: 1775
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 424

Anastasia Zavorotniuk va reveni pe micile ecrane într-un film realizat înainte de boala sa

2 feb. 00:00   Showbiz
1793 0

În 2019, Anastasia Zavorotniuk a fost internată în stare extrem de gravă. Mai tîrziu s-a dovedit că actrița luptă cu o formă agresivă de cancer cerebral. Din acel moment, cariera vedetei s-a oprit, relatează starhit.ru.

De cîțiva ani, artista se află sub supravegherea permanentă a specialiștilor. Admiratorii sînt îngrijorați de starea sa de sănătate și speră că totul va fi bine.
Cu toate acestea, fanii lui Zavorotniuk vor avea în curînd ocazia să vadă noul film al acesteia. În 2017, Anastasia s-a filmat pentru proiectul "Приставы", dar premiera sa a fost amînată. Acum, după 6 ani, filmul va fi disponibil pentru vizionare.

Familia vedetei în vîrstă de 51 de ani împărtășește rareori detalii despre starea sa de sănătate. Doar o singură dată fiica actriței a făcut o excepție. "Mama, cîte puțin merge înainte, dar înțelegeți — boala este foarte teribilă, periculoasă. Dar mama mea este o luptătoare, se poate descurca în orice situație, este foarte bravo! Vă mulțumim că vă interesați!", a exclamat Anna.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий