COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Agutin a răspuns tăios unei abonate

28 sep. 07:25   Showbiz
1079 0

Cîntărețul rus Leonid Agutin i-a răspuns tăios unei abonate care i-a criticat creația. Comentariul corespunzător a apărut sub postarea artistului pe pagina de Facebook.

În publicație, muzicianul a arătat un fragment din piesa "Цветы" din noul său album. O abonată i-a reproșat interpretului monotonia și lipsa de originalitate. "Leonid, tu de parcă întreaga viață tragi de aceeași melodie. Cînți același cîntec. Chiar nu poți inventa ceva original, doar ești compozitor? Aranjoarele lucrează mai bine. Cît se poate același du-du", a scris ea în comentarii.

În răspunsul său, muzicianul s-a referit la aspectul nedescris, în opinia sa, al abonatei. "Tatiana, sînteți o femeie foarte antipatică. Iar pretențiile ridicole împotriva autorului, care este ascultat de milioane de oameni, agravează doar situația", a scris Agutin.

Anterior, cîntărețul a povestit despre secretele unei vieți fericite cu soția sa Angelica Varum. Chiar dacă sînt împreună de mulți ani, cuplul reușește să păstreze prospețimea anterioară a sentimentelor. Artistul a împărtășit că el și soția sa au mai multe reguli nerostite, iar cea mai importantă dintre ele este să fie întotdeauna aproape, dacă munca și circumstanțele nu împiedică acest lucru. "Nu pot trăi fără tine" - așa o formulă a dragostei. Asta înseamnă soartă", a spus Agutin.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽