Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Adriana Ochișanu, despre cel de-al doilea divorț și urmări (VIDEO)

27 ian. 2020,, 14:00   Showbiz
21471

Interpreta Adriana Ochișanu a divorțat și de cel de-al doilea soț un an în urmă, dar nu a vorbit despre aceasta în public și nici nu prea permitea discuții despre eșuarea și celei de-a doua sale căsnicii.

Dar recent a vorbit despre divorț, dar și despre multe alte aspecte din viața sa în cadrul unui interviu „Fără protocol” cu vlogger-ul Dorin Galben.

Astfel, interpreta a zis că vrea să pună punct zvonurilor și discuțiilor pe la spate și să recunoască că da, a divorțat de cel de-al doilea său soț, Sergiu Zmeu, iar divorțul a fost pronunțat oficial încă un an în urmă. Nu a remarcat o cauză anume, ci că relația pur și simplu nu a mers. Dar îi este recunoscătoare pentru tot fostului său soț, în special pentru frumoasa fetiță pe care o are cu el, Mihaela.

Întrebată fiind ce a învățat-o cel de-al doilea divorț, Adriana a zis că să fie mai responsabilă.

Cît ține de divorțul de primul său soț, Corneliu Botgros, Adriana a remarcat că regretă cel mai mult faptul că fiul ei – Cristian Augustin, a ales atunci să rămînă cu tatăl său. Că băiatul a fost influențat de tată și de rudele acestuia și o ignora pe ea, au fost perioade cînd nu au comunicat și 6 luni, ceea ce o rănea foarte mult. Acum însă relația lor este frumoasă, Cristi e un adevărat bărbat deja de 20 de ani, transmite Noi.md cu referire la Odoraș.


De asemenea, interpreta a remarcat că nu mai are prieteni în domeniul în care activează, deoarece toți sînt pe interes, iar atunci cînd a divorțat de Corneliu Botgros majoritatea i-au întors spatele. Adriana mai zice că în showbiz-ul moldovenesc este foarte multă invidie, mulți îi numără spectacolele, nunțile, banii etc. etc.

Interviul integral, unde a vorbit despre copilărie, despre planuri de viitor, dar și despre nunțile moldovenești unde a văzut chiar și o mireasă beată criță îl puteți vedea mai jos:

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав