COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6907
Coronavirus stiri: 7678

Adevărul despre Eurovision. Parfeni a fost întrebat dacă știe cazuri de corupere a juriului pentru locul 1

20 iul. 15:45   Showbiz
1105 0

Pasha Parfeni, interpretul care nu o singură dată a participat la etapa națională a concursului Eurovision, a fost întrebat în cadrul interviului pentru GALBEN dacă știe cazuri de corupere a juriului pentru locul 1. Acesta a dezvăluit o istorie din fosta sa experiență. Cît despre de ce mai participă, a dat de înțeles că mereu are „o speranță”.

„Eu am participat de mai multe ori la Eurovision și cu siguranță așa este. sînt ani și ani. Cu Eurovision și cu Moldova 1, trebuie să constatăm că bugetul care este cheltuit pe această instituție și auditoriul care o urmărește ca și rezultat… Noi achităm această instituție. S-a dovedit că și legătura asta cu statul, chiar și pe timpul lui Plahotniuc (n.r. Vlad Plahotniuc – fostul lider PDM), este atît de strînsă. Influența acolo e așa de mare, încît instituția a fost coruptă. Poate și este”, a declarat Pasha Parfeni.

După care a continuat cu următoarele: „Dacă ții minte, ne-a reprezentat o dată un ucrainean. A venit cu un sac de bani și după asta a fost înlocuit cineva din organizatori. A fost, ce-a fost. Persoana aia a fost dată afară, pentru că s-a dovedit cum s-a votat. Persoana cu prestația cea mai proastă – un băiețel din Ucraina – a corupt toți membri din juriu și a mers la Eurovision. Dacă o să scoateți lista cu membri, veți vedea că este una reprezentativă și puteți să înțelegeți ce și cum. Nu cred că merită să mai apară ca și membru juriu cine a pus nota 12”.

Întrebat de ce mai participă la Eurovisionul din Republica Moldova, Pasha Parfeni a răspuns așa: „Speranța. Au fost ani, cînd Moldova a reușit să facă foarte frumos. Ani la rînd, chair și atunci cînd a plecat Sunstroke Project cu piesa „Run Away” sau Zdubii cu „So lucky””.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽