COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 394 554   INFECTAȚI 255 994(+57)   TRATAȚI 248 984     DECESE 6162(+3)   Mai multe detalii
Biden- Putin stiri: 80
Diaspora stiri: 1195
Preşedintele stiri: 2769

Adele revine în forţă pe post de prezentatoare

21 oct. 2020,, 20:30   Showbiz
4165 0

După o pauză de mai mulţi ani, Adele revine în lumea spectacolului ca prezentatoare a celebrei emisiuni de televiziune americane „Saturday Night Live” (SNL), suscitînd zvonuri privind lansarea unui nou album, transmite Agerpres.

Cântăreaţa britanică a anunţat la sfârşitul săptămînii trecute că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice sîmbăta, 24 octombrie, o ştire pe care multe publicaţii au interpretat-o ca pe o strategie de promovare a unui nou album, după aclamatul „25", lansat în 2015.

Adele, cîştigătoare a 15 premii Grammy, nu a mai participat la o emisiune televizată din anul 2016.

Partea misterioasă a acestui anunţ este că interpreta hitului „Rolling in the Deep” nu va fi invitata muzicală a emisiunii, cum a fost cazul cîntăreţei Taylor Swift cînd a fost prezentatoarea emisiunii. Invitata muzicală a ediţiei din 24 octombrie va fi cîntăreaţa H.E.R., în timp ce Adele se va limita la prezentarea show-ului.

„Sînt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare! Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris artista pe contul său de Instagram.


Adele a reamintit că în urmă cu 12 de ani, cînd încă era o necunoscută în Marea Britanie, a cîntat la „Saturday Night Live” cîteva piese din albumul său de debut „19", cu care a devenit populară, înainte de a atinge celebritatea cu al doilea album, „21".

Prin urmare, după trei ani de absenţă, pare momentul oportun pentru prezentarea unui nou album aflat în lucru şi care ar putea avea titlul „30", conform tradiţiei de a-şi intitula lansările discografice în funcţie de vîrsta pe care o are.

Faptul că producătorul Ricky Reed, care a colaborat cu artişti precum Lizzo şi Leon Bridges, dar nu şi cu Adele, a salutat anunţul cîntăreţei britanice a făcut să crească presupunerile privind o lansare surpriză a noului album toamna aceasta.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?