Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

A murit fostul solist al trupei "Laskovîi Mai", Iurii Șatunov

23 iun. 11:30   Showbiz
3081

Interpretul rus, fostul solist al trupei "Laskovîi Mai", Iurii Șatunov, a murit la vîrsta de 48 de ani, a anunțat pentru "Lenta.ru" directorul executiv, Arkadii Kudreașov. Potrivit acestuia, artistul a suferit un cardiac.

"Noaptea trecută, în ambulanță, inima lui Iura s-a oprit", a spus Arkadii Kudreașov.

Iurii Șatunov s-a născut în RSSA Bașkiria în 1973. Artistul și-a petrecut adolescența la orfelinat - părinții lui au divorțat, mama lui a murit cînd Șatunov avea 11 ani. În orfelinat l-a cunoscut pe Serghei Kuznețov, care era șeful cercului de activități artistice - din acel moment a început istoria trupei "Laskovîi Mai".

Artistul a devenit vedetă la o vîrstă fragedă, pînă în ultimele sale zile s-a ocupat cu muzica. În 2019, a lansat albumul "Любимые песни", iar în 2020 a prezentat încă trei compoziții - "Îți mulțumesc", "Nu mă pot opri" și "Zăpada mătură frunzele" (”Спасибо Тебе”, ”Остановиться не могу” și ”Заметает листья снег”).

Pe 22 iunie s-a aflat despre moartea cîntărețului Pierre Narcisse. Rudele sale au anunțat că artistul rus de origine cameruniană a murit de stop cardiac în timpul unei intervenții chirurgicale la rinichi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав