TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A împlinit 20 de ani! Cum arată fiul Adrianei Ochișanu și al lui Corneliu Botgros (FOTO)

A împlinit 20 de ani! Cum arată fiul Adrianei Ochișanu și al lui Corneliu Botgros (FOTO)

Cristi Botgros, împlinește astăzi, 17 august, 20 de ani. Cu această ocazie specială părinținții l-au felicitat pe rețelele sociale.

Corneliu Botgros și-a felicitat fiul postînd două poze cu acesta: una recentă în care apare Cristi și tatăl său și una realizată cu mai mulți ani în urmă, cînd acesta era micuț.

La rîndul ei, Adriana Ochișanu, și-a felicitat feciorul printr-o postare pe rețele. Interpreta a publicat două fotografii recente și un mesaj emoționant de felicitare.


„La mulți ani iubirea mea, cel care mi-a adus fericirea cu 20 de ani în urmă, cea de a deveni mamă. Să fii sănătos și fericit, te iubesc pentru ca ești feciorul meu drag și scump, speranța mea în ziua de mîine, sînge din sîngele meu, jumătatea sufletului meu! Ești tot ce am mai scump și mai drag pe lumea asta!”, a scris emoționată artista.

Cristian Augustin Botgros a moștenit pasiunea pentru muzică a părinților săi. Anul trecut acesta a absolvit Liceul de Muzica Ciprian Porumbescu din capitală, lucru care i-a unit pe foștii soți, ambii fiindu-i alături în această zi importantă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load