COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A apărut o informație privind întreruperea tratamentului lui Zavorotniuk

A apărut o informație privind întreruperea tratamentului lui Zavorotniuk

O doamnă care se declară o pacientă a unuia dintre centre medicale private de la Moscova a declarat că medicii au oprit tratamentul lui Zavorotniuk. Interviul a fost publicat de postul de televiziune NTV.

Potrivit ei, actrița într-adevăr a fost internată în instituția medicală la 13 septembrie, relatează NOI.md cu referire la presa rusă.

Pacienta susține că a doua zi Zavorotniuk a fost paralizată parțial, după ce ea a fost conectată la dispozitivul de respirație artificială. Totodată, la 16 septembrie medicii au întrerupt tratamentul actriței și doar îi mențin activitatea cardiacă, a declarat femeia.

„Moare omul… A fost deconectată de la aparate și nici medicamente nu i de administrează. Ea pur și simplu stă culcată, i se menține respirația și activitatea cardiacă artificial”, a spus ea.


Totodată, la 21 septembrie mass-media a difuzat informația, potrivit căreia Zavorotniuk a suportat a doua intervenție chirurgicală. Acest lucru a fost relatat de către prietenul actriței, jurnalistul Serghei Maiorov. Potrivit lui, Zavorotniuk continuă să fie în stare gravă, lîngă ea permanent se află soțul ei și PR directorul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load