X 
Criza energetică stiri: 1713
Cutremure stiri: 386
Eurovision stiri: 420

Yoga. Cu ce să începem şi cum să nu ne rupem gîtul

18 mar. 21:30   Sănătate
556 0

Nu vă grăbiţi să staţi pe cap. Yoghinii spun: înainte de a sta pe cap, trebuie să-l aveţi. Cursul de bază pentru începători este proiectat pentru o sută optzeci de zile. O jumătate de an de activităţi lente vor schimba pe neobservate personalitatea dvs.

Şi nu uitaţi, fără poze pe cap şi levitaţie, fără a şedea în poziţia lotus pe cărbuni şi fără vrăjirea şerpilor. Cu un instructor corespunzător sau un manual bun, veţi reuşi şi fără aceste imagini coloniale de export.

Deci, cu ce să începem?

Gîndiţi-vă ce vreţi să obţineţi de la yoga. Vreţi să pierdeţi în greutate, să învăţaţi să vă concentraţi şi să fiţi liberi? Poate atunci este cazul să vă ocupaţi de jogging, jocul de poker şi să renunţaţi la slujba dvs.? Deşi în ultimii ani yoga a devenit o tendinţă la modă, acesta necesită activităţi sistematice de zi cu zi. După o pauză de mai mult de zece zile – va trebui să începeţi totul din nou.

Curăţarea organismului


Sînteţi gata? Ţineţi minte că, înainte de exerciţii va trebui să curăţaţi organismul dvs. Un „Guru” adevărat vă va ajută. Yoghinii sunt adepţii dietei alimentare crude şi ai unui repaus alimentar curativ. Înainte de exerciţii se recomandă să curăţaţi stomacul şi intestinele, pasajele nazale. Apropo, clisma a fost inventată de yoghinii din antichitate.

Yoga – mod de viaţă

Yoga nu este o punte sau un mesteacăn. Acesta este un sistem de viaţă antic, care este împărţit în mai multe etape. Una din ele - Hatha Yoga - studiază armonia fizică. Hatha Yoga transformă întregul mod de viaţă: regulamentul zilei, somnul şi odihna (yoghinii cu experienţă dorm timp de trei ore). Şi mai este gimnastica pentru ochi, şi întărirea sănătăţii.
De altfel, marele om politic indian M. Gandhi, de asemenea, practica yoga. O dată pe săptămână, el postea pentru limbă. Toată ziua tăcea, scria note, dacă avea nevoie să spună ceva.

De ce veţi avea nevoie?

O cameră cu aer curat. Sau o poiană în pădure. Un mic covor. Un minim de îmbrăcăminte. Şi maximă dorinţă.

Ce veţi obţine?

Vă puteţi îmbunătăţi memoria şi vă concentraţi pentru o lungă perioadă de timp. Se va mări gradul de vitalitate şi după exerciţii veţi simţi o fericire liniştită. Stresul va dispărea, tensiunea va revine la normal. Şi, desigur, veţi pierde în greutate.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий