COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Un medic imunolog a explicat cum se mînîncă corect slănina

18 sep. 23:15   Sănătate
2269 0

Un binecunoscut imunolog ucrainean, genetician și nutriționist Liudmila Goncearova a dezvăluit o modalitate de a mînca corect slănină. Ea a menționat că acest produs trebuie consumat numai în forma sa crudă și nu mai mult de 50 de grame.

Specialistul a explicat că numai slănina crudă are proprietăți utile și le pierde atunci cînd este afumată sau gătită, deoarece grăsimile își schimbă structura biochimică.

Goncearova ne-a sfătuit să mîncăm acest produs separat de altele, în același timp nu trebuie să mîncăm altă mîncare cu patru ore înainte și după.

"50 de grame de slănină la o mîncare este cantitatea maximă. Slănina crudă trebuie tăiată felii subțiri și mîncată cu ierburi, castraveți verzi sau frunze de salată, se condimentează cu orice ulei vegetal nerafinat care vi se potrivește și este folosit în acest fel", a adăugat nutriționista, recomandînd stropirea unei astfel de salate cu sare de Himalaya cu o cantitate mare de componente minerale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X