Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Trei componente principale ale unui sistem imunitar puternic al copilului

26 ian. 01:30   Sănătate
807 0

Imunitatea este sistemul de apărare, care se formează de la naștere. Cu cît mai puternic este sistemul imunitar, cu atît mai uşor luptă organismul împotriva bacteriilor. Există trei componente obligatorii ale imunităţii copiilor:

Prima componentă – mişcarea activă. Plimbările zilnice departe de drumuri şi întreprinderi industriale vor umple plamînii cu oxigen. Mişcarea activă în aer liber contribuie la eliminarea rapidă din organismul copilului a produselor de dezintegrare, care pot provoca, de asemenea, diverse afecțiuni.

A doua componentă – alimentația corectă. Carne, peşte, produse lactate, cereale, fructe şi legume copilul trebuie să primească în cantitate necesară. O reacţie alergică a organismului copilului la unul din aceste produse - este un alt motiv pentru a vă asigura că organismul copilului nu funcţionează la întreaga capacitate.

A treia componentă - un tract gastro-intestinal sănătos. Dacă piciul nu suferă de diaree și constipație, înseamnă că tractul digestiv lucrează "excelent". Dieta copilului trebuie să includă lapte şi produse lactate care conţin bacteriile necesare pentru activitatea tractului gastro-intestinal.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?