TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile
- Criza guvernamentală stiri:
- OMG și vaccinurile actualizat
- Coronavirus stiri:
- Calea Ferata din Moldova stiri:
- Preşedintele stiri:
- Noi condiții de plecare peste hotare stiri:
- Știrile Chișinăului stiri:
- Prețurile la carburanți stiri:
- Eurovision stiri:
- Limba rusă în Moldova stiri:
- Scandal diplomatic stiri:
- Explozia din capitală stiri:
- Problema deşeurilor stiri:
- Percheziții și rețineri stiri:
- Furtul miliardului stiri:
- Incendii stiri:
- Rețele de socializare stiri:
- Alegeri în Moldova stiri:
- Acțiuni de protest stiri:
- Conflictul din Nagorno-Karabah stiri:
- Soarta lui Plahotniuc stiri:
- ONG Moldova stiri:
- Sărbătorile de iarnă stiri:
- Diaspora stiri:
- Transnistria stiri:
- Pregătirea pentru revoluția colorată stiri:
- Evenimente în Kîrgîzstan stiri:
- Cazul Platon stiri:
- Aeroportul Chișinău. Coliziuni stiri:
- Frumusețile Moldovei stiri:
- Cazul Șor stiri:
- Sănătatea copiilor stiri:
- Internetul și copiii stiri:
- Cazul Filat stiri:
- Cazul Carinei Țurcan stiri:
- Cutremure stiri:
- Brand autohton stiri:
- Cazul Braguța stiri:
- Tăierea arborilor stiri:
- Unionism VS Statalitate stiri:
- Cazul Duty Free stiri:
- Închiderea școlilor stiri:
- Obiectiv european stiri:
- Sandu vs Șor stiri:
- Știri vesele stiri:
- Cazul Roșca stiri:
- Dosarul gărilor auto stiri:
- Air Moldova în faţa unei noi schimbări stiri:
- Știri Bălți stiri:
- Știri Taraclia stiri:
- Știri Rîșcani stiri:
- Știri Comrat stiri:
- Aminitiri din Copilărie stiri:
27 feb. 10:00 "Copiii cresc niște egoiști infantili". Un psiholog, despre de ce ierarhia în familie este importantă 26 feb. 18:02 Vor reveni oare steagul și stema moldovenească veritabilă? 25 feb. 18:18 De ce cetățenii Moldovei îs lipsiți de dreptul de a alege vaccinul contra coronavirusului? 24 feb. 18:00 Natalia Abacumova-Zabunova, despre cum Chișinăul a devenit oraș european 23 feb. 19:56 Jocuri cumplite 22 feb. 18:08 Cu clipul în gură. Își vor păstra oare oamenii abilitatea de a scrie, citi, vorbi? 20 feb. 10:01 Obiecte uitate, resturi de mașini și manechine: cu ce au aglomerat oamenii spațiul cosmic 19 feb. 18:00 Cine se împotrivește păstrării limbii ruse în Moldova? 18 feb. 17:55 "Da, am fraudat alegerile, dar am făcut-o spre binele vostru " 17 feb. 18:00 Un viitor «luminos»: Cine va apăra drepturile majorității heterosexuale? 16 feb. 18:00 “Regina-i prinsă în colț”. Va merge oare Sandu la acutizare? 15 feb. 18:49 Consiliul pentru nediscriminare contra lui Iurie Roșca: în Moldova este promovată cu insistență «o nouă normalitate» 13 feb. 20:29 ”Nu ești obligat să te vaccinezi!” 12 feb. 18:01 Sistemul solar «Mark Verlan» 11 feb. 17:59 Ilia Suharschii: ”Mentorii mei moscoviți, profesioniști de top” 10 feb. 18:02 Consecințele Revoluției islamice pentru politica externă a Iranului 9 feb. 20:06 Ne vor împresura cu o rețea de farmacii mobile? 8 feb. 18:00 Ca să ajungi la pensionare 7 feb. 17:50 Pagini din istoria slavilor din Moldova. Partea I 4 feb. 17:57 Prioritățile noului CSS: să ne așteptăm la o ”resetare”?
Vaccinul ”Sputnik V” urmează să fie înregistrat în peste 25 de state în următoarele câteva săptămâni, a anunțat șeful Fundației Ruse pentru Investiții Directe.
În cadrul sesiunii Forumului Mondial Economic de la Davos, care se desfășoară în regim online, șeful Fundației Ruse pentru Investiții Directe (RFPI), Kiril Dmitriev, a anunțat că vaccinul rusesc împotriva coronaviruslui ”Sputnik V” urmează să fie înregistrat în peste 25 de state.
Potrivit estimărilor RFPI, acest lucru s-ar putea întâmpla în următoarele două săptămâni.
“Vaccinul nostru ”Sputnik V” a fost înregistrat în prezent în 14 țări, în următoarele săptămâni ne așteptăm să fie înregistrat în peste 25 de țări”, a declarat Dmitriev.
Totodată, șeful RFPI a menționat că fundația a lucrat individual cu fiecare stat, creând un număr mare de parteneriate internaționale pentru producția vaccinului, informează RIA Novosti.
Vaccinul Sputnik V are la bază platforma bine studiată a vectorilor adenovirisului uman și a primit aprobarea autorităților de reglementare în Rusia, Belarus, Argentina, Emiratele Arabe Unite, Ungaria, Serbia, Bolivia, Algeria, Palestina, Venezuela, Paraguay și Turkmenistan. Au fost inițiate procesele de înregistrare a vaccinului de către UE și OMS.
"Sputnik V" este primul vaccin înregistrat în lume pentru prevenirea COVID-19, dezvoltat de către Centrul N.F. Gamalei. Este constituit pe o platformă vectorială adenovirală umană bine studiată și testată, a cărei avantaje importante sunt siguranța, eficacitatea și lipsa urmărilor negative pe termen lung. Ministerul Sănătății al Federației Ruse a înregistrat vaccinul la mijlocul lunii august 2020. Vaccinul implică introducerea celor două componente la un interval de trei săptămâni.
Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter
- Cuvinte cheiecoronavirus
- FeedbackContactează redacția | Adresează întrebarea
- Aplicaţii
Postul de radio HIT FM a hotărît să întîmpine primăvara înaintea tuturor! De ce peste 400 de mii de moldoveni au ales internet fix de la Moldtelecom? Alege crema regenerantă de noapte „Viorica Vie” pentru un ten impecabil Pregătirea pentru școală e un proces lung și greu - cum te ajută grădinița privată? Ești în căutarea unui cadou original de 23 februarie? Black Friday de iarnă: 7 zile de reduceri de pînă la 40%
- 03:25 Plantele de primăvară şi alergiile pe care le provoacă acestea
- 03:05 Evită alimentele care conțin fructoză. Ce arată un nou studiu
- 02:31 Miliarde de microplastice ajung în organism cînd bem ceai la pliculeț
- 02:03 Microorganisme de pe Pământ ar putea supraviețui temporar pe Marte - studiu
- 01:31 Alimentele pe care iarna nu ar trebui să le mănînci
- 01:02 Revărsarea de primăvară a apelor rîului Nistru (FOTO)
Sondaj Toate

Comentariile (0)
Adăugaţi Comentul