Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Pielea ta îți va mulțumi pentru Viephenol™. Descoperă-i beneficiile ©

8 feb. 2021,, 11:28   Sănătate
857 0

Viephenol este un complex unic de antioxidanți, extras din strugurii din Moldova, fiind net superior alternativelor anterioare. De ce este atât de necesar pentru o piele sănătoasă și radiantă? Anume stresul oxidativ stă la baza îmbătrânirii premature a tenului, însă fără măsuri concrete împotriva radicalilor liberi apar o serie de probleme: de la riduri precoce la pigmentare, la pierderea elasticității și fermității pielii, la descuamări inestetice și deranjante.

Îmbătrânirea prematură nu este nici pe departe un proces natural, ci consecința unor factori nocivi ce grăbesc procesul obișnuit de maturizare a organismului. Radicalii liberi se pot dezvolta ca urmare a razelor solare, a poluării, a fumului de țigară și a stresului. Cu alte cuvinte, un complex antioxidant precum Viephenol™ este binevenit în rutina zilnică de îngrijire a persoanelor ce-și doresc o piele radiantă, indiferent de vârstă.

Polifenolii din complexul de antioxidanți Viephenol™ luptă activ contra factorilor nocivi și stimulează sinteza naturală de colagen și elastină – proteine structurale importante ale pielii, care îi garantează elasticitatea și fermitatea. Blocând formarea nitrozaminelor, polifenolii protejează celulele sănătoase de efectele acestora și restabilește integritatea pielii. Rezultatul este o piele radiantă, ce-și păstrează în timp aspectul sănătos și juvenil.

Extractul din semințe de struguri este util și în reglarea secreției de sebum. Aplicarea topică a extractului favorizează vindecarea rănilor, deoarece grăbește regenerarea țesuturilor și oferă o protecție puternică împotriva bacteriilor. De asemenea, Viephenol™ are proprietăți dovedite în tratamentul sindromului pielii uscate. Îmbunătățind circulația sângelui și protejând celulele de mutații cauzate de acțiunea nocivă a radicalilor liberi, proantocianidinele previn apariția unor formațiuni cutanate maligne.

,,Viephenol™ are numeroase beneficii confirmate științific. Grație conținutului ridicat de polifenoli, Viephenol este eficient în lupta cu îmbătrânirea prematură și deteriorarea celulară. Proantocianidina are rolul de a neutraliza efectul nociv al radicalilor liberi, acțiunea sa antioxidantă fiind de 50 ori mai puternică decât cea a vitaminei C și de 20 ori mai puternică decât cea a vitaminei E” – susține dermatologul companiei ,,Viorica Cosmetic”, Corina Pocnea.

Pe lângă igiena obligatorie, pielea merită și o mână de ajutor împotriva factorilor dăunători specifici secolulului în care trăim. Un moment de răsfăț și o doză de perseverență în rutina de îngrijire îți vor oferi rapid un ten luminos, proaspăt și tânăr, fără prea mult efort.

www.viorica.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?