X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 587
Preşedintele stiri: 3731

O femeie ”veșnic tînără” în vîrstă de 55 de ani, a dezvăluit trei secrete ale aspectului său atractiv

3 iun. 22:00   Sănătate
1568 0

”Veșnic tînăra” scriitoare britanică Susan Saville a dezvăluit trei secrete ale aspectului său atractiv la 55 de ani. Cuvintele ei le citează Daily Mail.


Susan a spus că își freacă corpul de cîteva ori pe săptămînă cu ulei de susan înainte de a face un duș. În opinia sa, această substanță este îmbogățită cu antioxidanți care încetinesc îmbătrînirea celulelor, iar masajul, la rîndul său, ajută la îmbunătățirea circulației sîngelui, spune ea. ”Fac acest lucru pe tot parcursul anului: pielea mea a devenit mai moale, petele pigmentare s-au diminuat și, în general, după procedură, mă simt mai energică", a comentat femeia.


Scriitoarea a recunoscut, de asemenea, că a observat pentru prima dată schimbările din corpul ei cînd a împlinit vîrsta de 50 de ani. Atunci un prieten i-a recomandat să se adreseze specialistului în plante Jo Dunbar. Acesta din urmă a concluzionat că Saville se află în perioada de preimenopauză și trebuie să crească nivelul de estrogen. "Am vrut să folosesc numai metode naturale, așa că mi-a fost prescris un amestec individual de ierburi, care include cohosh negru. Acesta a fost colacul meu de salvare, acum îl iau în fiecare zi și normalizează activitatea organismului meu", a spus ea.


În concluzie, britanica a spus că în fiecare dimineață, în zori, merge la jogging timp de o oră împreună cu soțul ei. Potrivit femeii, aerul proaspăt și efortul fizic, de asemenea, o ajută să-și păstreze tinerețea.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?