Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Nutriționist, despre influența somnului asupra pierderii în greutate

12 mar. 02:00   Sănătate
809 0

Nutriționistul american Ashley Reinke Hawk a vorbit despre cum somnul rău împiedică la pierderea în greutate. Despre acest lucru a anunțat KXTV.

Potrivit expertului, sănătatea se bazează pe trei piloni: alimentație, exerciții fizice și somn. Dacă unul dintre ei se clatină, ceilalți nu vor putea rezista. "Uneori, motivul pentru care nu poți pierde cîteva kilograme poate fi din cauza calității somnului tău și de cît de odihnit te simți în fiecare dimineață", explică ea.

Ashley Reinke Howk recomandă monitorizarea cu atenție a răspunsului organismului la diferite alimente. Dacă se dovedește că după unele feluri de mîncare sau băuturi dormiți mai rău, este mai bine să nu le mai folosiți seara. În plus, luați cina cel mult cu două ore înainte de a merge la culcare.

Nutriționistul a vorbit și despre alimentele ușoare, care vă pot potoli foamea seara. Potrivit ei, în orele tîrzii este bine să mîncați cireșe sau să beți suc de cireșe — ele conțin melatonină, care reglează ritmurile circadiene și îmbunătățește calitatea somnului.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий