Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Îngrijeşte-ţi părul şi tenul cu ajutorul mierii!

28 ian. 19:30   Sănătate
1427 0

Mierea nu numai că-ţi hrănește și calmează pielea, dar are şi proprietăţi antibacteriene şi hidratante, ce contribuie la întinerirea ei şi la estomparea petelor maronii. Şi o poţi folosi şi pentru îngrijirea părului! Iată câteva soluţii simple!

Dacă îţi doreşti un păr rezistent și mătăsos, mai ales pe perioada rece, încearcă umătoarea „reţetă”: pune două linguri de brânză dulce, două ouă, nişte suc de lămâie și câteva picături de miere (nu foarte multe) într-un castron și apoi, cu amestecul obţinut freacă-ţi pielea capului şi părul. Stai aşa o jumătate de oră şi apoi spală-te.

Şuviţe strălucitoare

O altă mască pentru părul tău este cea cu miere şi cu ulei de măsline. Aplic-o pe păr şi stai aşa preţ de câteva minute bune (15-20). Spală-ţi ulterior părul şi bucură-te de strălucirea obţinută.

Piele fără cusur


Dacă îti doreşti un ten impecabil, fă-ţi o mască cu miere. Amestecă nişte miere cu ulei de trandafir şi aplic-o pe faţă şi pe gât. Las-o să se usuce și apoi îndepărteaz-o uşor (după vreo 15 minute). Această mască nu va elimina doar impuritățile, dar îţi va face pielea moale şi suplă. Foloseşte-o o dată pe săptămână pentru rezultate mai bune.

4
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?