X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

De 8 martie, Viorica aduce în dar reduceri și promoții speciale ©

5 mar. 2021,, 11:15   Sănătate
3171 1

În ajunul zilei internaționale a femeii, 8 martie, cel mai mare producător de cosmetice din Republica Moldova ”Viorica” vine cu noi promoții și reduceri.

”Sîntem bucurosi să întîmpinăm primăvara în peste 10 magazine Viorica renovate și redeschise pentru a primi clienții noștri fideli. După cum se știe primăvara e anotimpul perfect pentru noi începuturi iar noi cei de la Viorica avem un motiv în plus să venim cu ceea ce e mai frumos și mai deosebit pentru femeile noastre. Cu această ocazie am suplinit stocurile cu cele mai alese și potrivite cadouri, produse de îngrijire a tenului, părului și corpului create din plante și elaborate de dermatologi. O atenție deosebită vreau să ofer gamei de ingrijire facială Viorica Vie fiind unică prin ingredientul său activ Viephenol, un complex antioxidant elaborat și patentat de către laboratorul Viorica. Acest complex se definesște printr-un polifenol rar numit proantocianidină care este de 50 ori mai activ decît vitamina C și 20 ori decît Vitamina E. ”, a declarat pentru Noi.md, managerul pentru dezvoltare a magazinelor Viorica, Diana Munteanu.

Viorica Vie este gama ce întruneste în sine toate etapele de îngrijire a tenului potrivit de la vîrstă de 18 ani inclusiv pentru tenul sensibil.

”La fel, toți clienții care pășesc pragul magazinelor Viorica, beneficiaza de o cutie cadou pentru a ambala produsele pentru cele dragi sufletului, absolut gratuit la orice cumpărătură în valoare de 350 lei. Țin să menționez că toate cele 26 magazine a rețelei corespund normelor de prevenire COVID - 19, fiind echipate cu cele necesare și siguranța acestora este verificată. Dragele noastre femei, mame, soțiii, bunici, prietene, fiice indiferent de rolul pe care îl aveți, întreaga echipă Viorica vă multumește că sînteti si că ne inspirați, căci datorită și pentru voi creăm cele mai natulare, sigure și eficiente produse de îngrijire. Vă dorim liniște sufletească, sclipici în ochi și zîmbet pe buze că de n-ar fi femeia nu ar exista nimic”, a mai spus Diana Munteanu.

Reamintim că fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?