Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Cum să devii fericit?

29 sep. 2021,, 02:30   Sănătate
1632

Fericirea este ceva care poate să nu depindă de circumstanţele externe. Nouă doar ne pare că necesită motiv aparte.

Adevărata fericire nu depinde de situaţia financiară sau de statutul social, ea nu are nevoie de condiţii deosebite. Şi deaceea aveţi tot dreptul să vă simțiți absolut fericit chiar acum.

Acest drept ne este dat de la naştere. Cum sa nu fii fericit, dacă trăiești şi te poți bucura de lumea înconjurătoare?

Dacă nu te consideri un om fericit, încearcă să clarifici lucrurile. Ce te împiedică să simti fericirea?

Trebuie să înveţi să ai o atitudine mai lejeră față de viață, să nu pretinzi prea multe nici de la ea, nici de la alți oameni. Nimeni nu este perfect, noi toţi facem greşeli. Tu nu ești obligat să fii perfect - respiră liber, nu retrăi pentru fiecare scăpare.

Găsește un mod individual de a deveni mai fericit. Acest lucru poate fi muzica preferată, plimbările la aer curat, comunicarea cu prietenii sau un hobby. Nu este neapărat să cauți fericirea undeva departe, deoarece este aproape. Ne poate face mai fericiți tot ceeea ce ne înconjoară.

Țineți minte, aveţi dreptul la odihnă. Se prea poate că muncind incontinuu şi rezolvînd probleme serioase, pur și simplu ați uitat să vă relaxați şi să vă bucurați de viaţă? Opriți-vă, luați o vacanţă şi petreceți-o așa cum vă doriți. Încercaţi să obţineţi maxim de satisfacţie în viaţă.

În momentele dificile, atunci cînd nu sunteţi mulţumit, vă pot ajuta amintirile plăcute. Răsfoiți albumul foto - amintiţi-vă cum v-aţi odihnit la mare sau v-ați plimbat printr-o pădure de toamnă etc.

Zîmbiți mai mult, chiar şi fără motiv. Trăiți propriile emoții și sentimente, nu vă ascundeți de ele. Nu încercaţi să vă ascundeți de propriile gînduri și sentimente.

Acordaţi-vă dreptul de a exprima în mod deschis sentimentele Şi fiți fericit!

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав