Preşedintele stiri: 3610

Cine nu are voie să mănînce mandarine

29 aug. 2022,, 03:03   Sănătate
1763 0

Nutriționista Olga Grigorian, a spus cine ar trebui să limiteze consumul de mandarine în timpul sărbătorilor și cine ar trebui în general să renunțe la ele.

Medicul a explicat că abuzul de mandarine poate avea un impact negativ asupra figurii, deoarece dintre toate citricele acestea conțin cea mai mare cantitate de fructoză, transmite ria.ru

"Persoanele care doresc să piardă în greutate și cei care suferă de obezitate, diabet zaharat, ar trebui să monitorizeze doza acestor fructe. Sînt permise două mandarine pe zi, nu mai mult", a spus Grigorian.

Nutriționista a remarcat, de asemenea, că alergicii din cauza acestor fructe pot prezenta urticarie, rinită alergică sau chiar sufocare, de aceea astfel de oameni ar trebui să fie deosebit de atenți la prezența mandarinelor pe masa de sărbătoare.

În plus, specialista a adăugat că, în perioada înrăutățirii bolilor gastro-intestinale, de asemenea trebuie limitat consumul citricelor.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий