Criza energetică stiri: 1584
Cutremure stiri: 276

Cele mai multe vitamine conțin legumele și fructele verzi

15 oct. 21:00   Sănătate
972 1

Pentru o alimentare corectă și echilibrată medicii recomandă consumul cotidian al legumelor și fructelor verzi. Produsele de această culoare, conțin multe vitamine şi substanţe minerale folositoare pentru sănătate.


În primul rînd medicii recomandă să acorde atenţie avocado – o sursă importantă de grăsimi mononesaturate, care ajută la scăderea colesterolului din sînge, conține vitamina E și antioxidantul natural, luteina, care îmbunătăţeşte vederea.

Continuarea articolului citiți pe moldovenii.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав