COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Ceaiul verde va opri cancerul mamar

21 oct. 04:30   Sănătate
1075 0

Extractul de ceai verde care conține pigmenți de plante și antioxidanți cu numele polifenol E, poate opri nu numai creșterea celulelor canceroase, dar, de asemenea, capacitatea lor de a migra și a pătrunde în țesutul sănătos. Despre aceasta descoperire a declarat Dr. Katherine Crew de la Centrul Medical de la Universitatea Columbia din New York care a realizat un studiu cu colegii sai informează upi.com.

Studiul a implicat 40 de femei cu așa-numitul cancer mamar hormonal negativ. Unele femei au primit medicamentul care conținea polifenoli E, în timp ce altele au primit un placebo (medicament inactiv).

După cum se știe, nivelul de creștere a hepatocitelor la femeile care suferă de cancer mamar, este cel mai important indicator, care arată răspîndirea cancerului. Doar în două luni de tratament cu extract acest indicator a fost simțitor îmbunătățit. Cu toate acestea, după patru și șase luni, diferența dintre analizele femeilor care au luat extractul și placebo nu a fost la fel de pronunțată. La acest moment, oamenii de știință continuă să studieze intens efectul pe termen scurt, încercînd să găsească modalități de a extinde în timp efectul terapeutic al extractului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X