Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum se prepară

26 sep. 02:33   Sănătate
2705 0

Cercetările efectuate la Universitatea din Windsor, Canada, au scos la lumina efectele benefice ale acestei plante, dînd astfel o șansă în plus pacienților cu cancer.

Cercetările arată că păpădia dezintegrează celulele canceroase în 48 de ore, fără a afecta și celulele sănătoase. Tratamentul continuu cu rădăcina de păpădie poate distruge o bună parte din celulele canceroase.

Rețeta de ceai din flori de păpădie:

Ingrediente

8 flori de păpădie
350 ml de apă clocotită
zahăr brun după gust


Toarnă apă clocotită peste flori și lasă florile la infuzat timp de 5 minute. Apoi poți adaugă zahăr brun.

Rețeta de ceai din rădăcina de păpădie:

Ingrediente

1 lingură de rădăcina de păpădie prăjită

½ lingură de ghimbir proaspăt tocat

350 ml de apă

miere sau zahăr brun după gust

Se amestecă toate ingredientele într-un vas, cu excepția mierii, și se aduce apă la punctul de fierbere. Se fierbe apă timp de 5 -10 minute, apoi se strecoară amestecul, se adaugă miere după ce s-a răcit și se servește rece.

În primul rînd, trebuie să scoți cu grijă din pămînt rădăcinile de păpădie. Odată extrase, spală-le bine pentru a îndepărta urmele de pămînt și de murdărie. Taie apoi rădăcinile în bucăți cam de mărimea degetului mare și pune-le în apă rece, mestecînd din cînd în cînd. Acest lucru ajută la îndepărtarea urmelor de murdărie rămase.

Taie din nou rădăcinile, de dată această ceva mai mărunt. Acum sînt gata de prăjire. Pune-le într-o folie pentru prăjituri și bagă-le la cuptor. Setează cuptorul la o temperatura de 180 de grade și lasă-le timp de 90 de minute.

23
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?