X 
Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 946

Ce tip de ceaiuri trebuie să bei, în funcție de grupa de sînge

30 apr. 21:30   Sănătate
1245

Ceaiul este considerat pretutindeni ca fiind o băutură cu efecte benefice pentru sănătate.

Iată care este ceaiul care ți se potrivește în funcție de grupa ta de sînge, scrie realitatea.net.

Grupa sanguină O - persoanele cu această grupă sunt prin definiție „carnivore". Acestora li se recomandă să evite consumul de lapte, leguminoase și gluten. Sortimentele de ceai recomandate pentru această grupă de sînge sunt cele pe bază de gălbenele, ceai verde, ghimbir, mușețel și ginseng.

Grupa sanguină A - de regulă, persoanele cu grupa de sânge A sunt extrem de emotive și analitice, dar și mult mai sensibile la stres. De asemenea, au niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantități mai mari ca raspuns la situațiile de stres. Ceaiul de sunătoare, mentă, iasomie, coada șoricelului și cimbru sunt recomandate pentru grupa A.

Grupa sanguină B - persoanele cu grupa sanguină B, au un metabolism mai lent, sunt mai predispuse la boli autoimune, probleme de îngrășare, letargie, oboseală cronică și tulburări de somn. Aceste persoane ar trebui să consume ceai de crușin și soc, iar cafeaua de dimineață poate fi înlocuită destul de bine cu o combinație dintre ceaiul verde și salvie.


Grupa sanguină AB - persoanele cu grupa sanguină AB sunt foarte intuitive, cel mai puțin predispuse la stres, dar au un libidou scăzut. Acestea ar trebui să se concentreze pe sortimentele de ceai de busuioc, urzici, ovăz.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав