Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

3 alimente ieftine și sănătoase

13 noi. 2023,, 00:00   Sănătate
1286 0

Poți mînca sănătos cu un buget limitat, iar asta fără prea mare efort. Nutriționiștii îți recomandă să te întorci la ingredientele de bază și să uiți de cele procesate din supermarket. Îți vei asigura mai mulți bani în portofel și o sănătate de fier. Vezi care sînt cele 3 alimente pe care trebuie să le cumperi constant.

Ouă

Sînt ieftine, sănătoase și sățioase – nu trebuie să-ți lipsească niciodată din frigider pentru că poți să-ți faci o mulțime de mîncăruri rapide cu ajutorul lor. De la omletă la clătite, îți poti prepara foarte repede o gustare sau chiar un desert. În plus, ouăle sînt o sursă excelentă de proteine, sînt hrănitoare și nu au multe calorii.

Fasole uscate

Pentru că prepararea lor necesită destul de mult timp, fasolele sînt de cele mai multe ori evitate în bucătăriile moderne. Însă dacă îți dorești un ingredient versatil și foarte ieftin, fasolele sînt o alegere foarte bună. Ele sînt și o sursă foarte bună de fibre și proteine, cu puține grăsimi.


Legume congelate

Nu doar ca sînt foarte ieftine, dar sînt și o opțiune sănătoasă pentru mîncărurile rapide. Le poți cumpăra cu încredere pentru că ele conțin aceleași vitamine și minerale ca și cele proaspete.

12
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?