Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Jizdan: „Am dubii că alte guverne ar fi gestionat mai bine pandemia”

18 dec. 2020,, 12:24   Politică
25352 4

Secretarul general al Partidului Democrat, Alexandru Jizdan are îndoieli că un alt Guvern cu alți miniștri ar fi gestionat mai bine criza pandemică decât o face actualul Executiv în frunte cu Ion Chicu.

„Nu poți demite un guvern doar pentru o problemă cu care se confruntă toată națiunea și, dacă vreți, toată lumea. Este o problemă mondială. Problema nu este doar cum este gestionată (n. r. pandemia) de către guvern. Eu vorbesc despre disciplina care nu există în această națiune”, a declarat Alexandru Jizdan în cadrul unei emisiuni de la N4.

„Eu nu am spus că acest guvern trebuie demis. Eu am semnat moțiunea de cenzură înaintată de PAS. Ce ține de gestionarea pandemiei, eu am dubii că alte guverne, alți oameni ar fi gestionat mai bine. Este o premieră pentru toată lumea și pe alocuri lumea a venit cu niște măsuri pentru prima dată în viață. R. Moldova, cu părere de rău, are experiențe în alte domenii - am trecut prin cataclisme naturale, avarii de diferite tipuri, explozii. Cu părere de rău această problemă este nouă pentru noi și ar trebui să vorbim cu multă atenție și grijă despre demiterea unui guvern doar pentru gestionarea pandemiei”, a adăugat Jizdan.

Reamintim că, zilele trecute, deputații din PAS, Platforma DA și PD au semnat o moțiune de cenzură pe care au prezentat-o în Parlament. „Pentru a evita colapsul economic și social al Republicii Moldova, este imperativ ca acest Guvern să plece cît mai curînd”, se menționează în document.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?