Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jizdan, în urma audierilor de la PCCOCS: "Voi coopera cu ancheta"

30 iun. 2022,, 14:17   Politică
3283 0

Alexandru Jizdan s-a prezentat astăzi la PCCOCS, unde a fost audiat în cele două dosare, fiind suspectat pentru îmbogățire ilicită și fals în declarațîi. Fostul ministru al Afacerilor Interne susține că va coopera cu anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția.

"M-am prezentat pentru acțiunile de urmărire penală. Voi coopera cu ancheta. O să prezint toate argumentele pentru a-mi demonstra nevinovăția" , a spus Jizdan.

Totodată, întrebat despre faptul dacă procurorii au dovezi suficiente în cele două dosare, acesta a spus că la moment sunt doar niște presupuneri.

"Despre partea probatorie o să discut cu procurorii, probabil suntem la o faza cînd în care sunt doar niște presupuneri. Eu trebuie să vin și eu cu probele pertinente pentru a demonstra că eu nu sunt vinovat", a adăugat fostul ministru.

Ulterior, acesta a mai menționat că are probe suficiente pentru a demonstra nevinovăția să.


"Eu am toate probele pentru a demonstra și justifică această avere", susține Jizdan.

La fel, acesta a mai adăugat că nu a fost înaintate învinuirile și la moment se află doar în calitate de bănuit în dosarele care îi sunt incriminate.

"Nu mi-a fost înaintată învinuirea. La moment, am statut de bănuit pe caz. Ai statut de bănuit înseamnă că nu trebuie să prezinți probe pentru a combate învinuirile care le aduce procuratura", a precizat fostul ministru.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?