X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Declarație: Toate problemele importante din Moldova sînt rezolvate de ambasadorul SUA

7 aug. 2019,, 10:40   Politică
3730 15

Toate problemele importante din Moldova sînt rezolvate de ambasadorul SUA, iar actuala coaliție de guvernămînt, în loc să rezolve numeroase probleme elementare, declară drept una dintre prioritățile sale retragerea trupelor ruse, amintind prin aceasta de fostele alianțe pentru integrarea europeană.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul ministru adjunct de externe Valeriu Ostalep, comentînd declarațiile ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, care a menționat într-un interviu pentru Europa Liberă că retragerea trupelor ruse este una dintre principalele priorităţi ale politicii externe a ţării, transmite Noi.md.

„Nu căutarea pieţelor de desfacere. Nu o atitudine elementar omenească (și nu bestială, așa cum este astăzi) la vămile din vecinătate. Nu formarea de careva cadre competente. Nu soluționarea clară a măcar o parte din problemele (care sînt sute la număr) cu Ucraina și România. Ci anume retragerea „trupelor”. O idilă plăcută aie-4. Aceia de atunci vorbeau de tancuri, aceştia o dau cu „trupele”. P.S. Și da, da, „colegi”. Continuați să pretindeți că „Popescu nu înseamnă nimic”, „cuvintele sale nu trebuie luate în serios” și aşa mai departe. În timp ce voi umblaţi cu prostiile astea, fotografia ambasadorului SUA se poate găsi deja în toate birourile voastre. Cadrele le decid pe toate, „economia” el o decide, apărarea și securitatea, cît îşi ia micul dejun, tot el le rezolvă. Şi voi la ce bun maia sînteţi?”, a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa dintr-o reţea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?