Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

În țară este o situație care este împotriva cetățenilor Republicii Moldova, declarație

19 feb. 2021,, 07:15   Politică
2879 9

Actualul Parlament nu este unul care ar reprezenta voința cetățenilor Republicii Moldova, iată de ce este nevoie de organizarea cît mai rapidă a unor alegeri anticipate.

De această părere este președintele țării, Maia Sandu. Potrivit acesteia, în Parlament ar trebui să vină deputați care să lucreze pentru cetățeni, dar nu pentru interesele proprii.

”Eu cred că noi cu toții trebuie să avem răbdare să aștept decizia Curți Constituționale. Contează ce o să spună Curtea și în funcție de asta o să putem să discutăm de pașii următori. Țara are nevoie de alegeri parlamentare anticipate pentru că prin menținerea acestui Parlament înseamnă să menții la putere unele clanuri corupte care controlează instituțiile statului iar acest lucru este foarte rău pentru cetățenii RM”, a declara Maia Sandu în cadrul emisiunii ”Cabinetul din umbră”.

Potrivit șefei statului, în actualul Parlament nu există 51 de deputați onești care și-ar dori să rezolve probleme cetățenilor.

”E o situație împotriva cetățenilor RM, eu le-am promis oamenilor să facem ordine și să contribuim la declanșarea alegerilor anticipate”, a mai declarat Sandu.


În cazul unor alegeri parlamentare anticipate, aceasta a declarat că își dorește ca în Parlament să ajungă cel puțin 51 de deputați onești, cît despre eventualele coaliții după alegerile anticipate este prematur de vorbit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?