Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "Usatîi a dezvăluit că merge mînă în mînă cu un alt rusofob - Plahotniuc"

5 mai. 2020,, 12:15   Politică
4147 3

Deputatul PSRM, Alexandr Nesterovschi, declară că cetățenii orașului Bălți sînt dezamăgiți de "acțiunile rusofobe deschise" ale lui Renato Usatîi.

Nesterovschi a scris pe rețelele de socializare că primarul de Bălți merge mînă în mînă cu un alt rusofob, Vlad Plahotniuc.

"Incredibil! De la prietenie cu Moscova și de la acorduri de cooperare cu diferite orașe din Federația Rusă pînă la o luptă deschisă cu Rusia. Acest "coming out" politic a fost comis de Renato Usatîi, mai cunoscut în societate ca "Balabol". După ce s-a lăudat anterior cu sprijinul pentru orașul Bălți, oferit cu amabilitate de autoritățile ruse, astăzi Usatîi îndeamnă oamenii să protesteze împotriva împrumutului de 200 de milioane de euro acordat țării noastre de Federația Rusă. Acțiunile Balabolului demonstrează că el respectă ordinele curatorilor săi din Occident, care îl finanțează și îl ajută cu informații și consultanță. Faptul că Renato merge mînă în mînă cu un alt rusofob Vlad Plahotniuc a fost dezvăluit chiar de Usatîi. El a recunoscut că se întîlnește cu finul lui Plahotniuc, Dorin Damir și pregătește anumite acțiuni împotriva președintelui Igor Dodon. Între timp, locuitorii orașului Bălți sînt deja dezamăgiți de incompetența primarului și de acțiunile rusofobe deschise ale lui Usatîi", a scris Nesterovschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?