X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație: "Voronin și Usatîi nu au dreptul moral să vorbească despre funcția de premier"

13 ian. 2021,, 16:00   Politică
6109 1

Fostul președinte al Moldovei, Vladimir Voronin, și liderul" Partidului Nostru", Renato Usatîi, nu au dreptul moral să vorbească despre funcția de premier. Ei vor să conducă guvernul, deși toată lumea știe că nimeni nu-i va promova și numai în vis pot visa la victorie.

Această opinie a fost exprimată pentru eNews de către deputatul PSRM Nicolae Pascaru, comentînd știrea precum că cei doi politicieni aflați departe de avangarda vieții politice din țară, și-au exprimat cu voce tare dorința de a conduce guvernul, relatează Noi.md.

"Avem două partide puternice. Restul sînt sateliți obișnuiți și intermediari ai Occidentului. Igor Dodon a fost singurul pentru popor și unul împotriva tuturor. A fost o luptă totală. În istoria Moldovei nu s-a mai întîmplat așa ceva, cînd la alegerile prezidențiale au fost ridicate circa 300 de mii de cetățeni din diaspora din Europa. Acolo partidele au ajutat oponenții noștri cu bani, iar liderii statului, precum Angela Merkel și PPCD, au inclus resurse administrative". Dar întotdeauna după standard, după eroi pe arena ies clovnii. Și aici au apărut ambițiile lui Vladimir Voronin și Renato Usatîi. Ei vor să conducă guvernul. Deși cred că toată lumea știe că nimeni nu-i va promova. Și ei doar în vis pot visa la victorie", a menționat Nicolae Pascaru.
El a amintit de păcatele vechi ale ex-președintelui Moldovei.

"Voronin nu are dreptul moral nici să vorbească după ce a trădat Moldova. El nu a putut găsi un singur vot pentru a menține puterea. Și-a trădat partidul și a luat cursul spre Vest, s-a îmbrățișat cu Băsescu și Saakașvili. Și toate acestea pentru a-și salva activele. Liderul comuniștilor a devenit cel mai bogat capitalist din țară. Și nu el ar trebui să critice Parlamentul și să-i numească pe deputați idioți. Atacă Procuratura, cere inițierea unor dosare împotriva lui Dodon. El nu are dreptul moral să învinovățească pe cineva de ceva. La această vîrstă ar trebui să meargă să se odihnească în hotelul său din Karlovy Vary. Voronin și Usatîi vor să fie premieri. Nu e amuzant? Voronin să-și amintească cum, după furtul miliardului, l-a lăudat pe Șor de la tribuna din Orhei", a spus Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?