Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: Opoziția nu va reuși să organizeze o "revoluție colorată"

22 aug. 2020,, 18:55   Politică
4903 13

Actuala guvernare a Moldovei, cu ajutorul lui Dumnezeu, va depăși situația dificilă în sectorul agricol și în țară, iar opoziție nu va reuși o "revoluție colorată", pe care ei încearcă să o organizeze, folosind pentru aceasta toate motivele noi, cautînd exemple negative, atrăgînd la proteste agricultorii afectați de secetă etc.

Declarația a fost făcută de deputatul Partidului Socialiștilor, Nicolae Pascaru, la postul de televiziune TVC-21, transmite Noi.md.

El a amintit că cu probleme de secetă se confruntă multe țări civilizate, Israel, Turcia, unde este secetă pe tot parcursul anului.

"Desigur, trebuie să ajutăm fermierii, dar pînă acum mulți fermieri din Moldova au primit subvenții din partea statului, au cumpărat tractoare, instalații frigorifice. Statul i-a ajutat și îi ajută. Desigur, acum statul trebuie să investească mai mult în dezvoltarea instalațiilor de irigare, să construiască un sistem de irigare, ca agricultorii să nu sufere de secetă", a menționat deputatul PSRM.

El a subliniat că în nord, multe grădini au suferit anterior de grindină. Dar mulți fermieri au pus plase de protecție, au implementat tehnologii moderne și acum le este mai ușor de depășească problemele. Sunt instalate așa-numite cazane împotriva înghețurilor. Probleme au devenit mult mai puține.


"Dacă construim un sistem de irigare și ajutăm fermierii să rezolve temeinic problema udării, atunci peste un an sau doi chiar dacă va exista aceeași secetă, nu vom avea probleme ca acum", a subliniat Nicolae Pascaru.

El a menționat că actualul guvern oferă ajutor agricultorilor și în actuala perioadă dificilă, iar opoziția caută orice motiv pentru a exagera conflictul, pentru a ridica orice problemă la nivelul unei catastrofe universale, urmărind obiectivele sale politice.

Potrivit deputatului PSRM, în acest caz, dacă PAS și DA ar fi reușit să schimbe actualul guvern Ion Chicu care funcționează eficient pentru oameni, atunci ar fi trebuit acum să voteze toate proiectele împreună cu Candu și Șor, adică cu cei care au fost la putere în tot acest timp, au jefuit țara și au distrus totul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?