X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: "Partidele de dreapta nu au mers la dialog și continuă retorica electorală"

24 dec. 2020,, 14:30   Politică
4993 4

Partidele de dreapta nu sînt pregătite pentru un dialog constructiv pe mai multe probleme importante și continuă retorica electorală.

Declarația a fost făcută de vicepreședintele parlamentului, deputatul Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, vorbind în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo de la Ren-TV, transmite Noi.md

El a amintit că fracțiunea parlamentară a PSRM le-a propus tuturor celorlalți deputați, inclusiv din fracțiunea PAS, să organizeze discuții pentru a înțelege care ar putea fi mișcarea înainte.

"Am propus ca aceste discuții, consultări să aibă un caracter informal, înțelegînd că trebuie să fie elaborate la început unele rezultate înainte de a vorbi public despre ceva. Dar, din păcate, acest dialog nu a fost acceptat de partidele de dreapta. Ei preferă să comunice exclusiv prin intermediul jurnaliștilor, studiourilor de televiziune. Ei nicicum nu pot ieși din campania electorală", a menționat vicepreședintele Parlamentului.

"Și doamna Sandu, și deputații parlamentari care o susțin, ei, de fapt, continuă această retorică electorală și, din păcate, nu sînt pregătiți sau nu știu, sau nu au o viziune asupra cum să asigure în care această perioadă - cinci luni - stabilitatea în Moldova. Căci nu este vorba despre ambițiile politice ale cuiva, ci este vorba despre criza din țară, pandemia din țară și trebuie asigurate plățile, funcționarea normală a ministerelor și departamentelor. Nu, ei nu au acceptat dialogul. Nu au răspuns nici "da", nici "nu"", a subliniat Vlad Batrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?